Monitorizarea GPS - Tracknamic
Cu ajutorul monitorizării GPS este facilitată în timp real urmărirea vehiculelor/echipamentelor auto pe harta și sunt afișate de asemenea traseele pe care acestea le efectuează. Aveți posibilitatea de a vizualiza rutele tuturor vehiculelor de pe hartă sau doar a celor selectate de dumneavoastră. Mai mult, veți putea vizualiza traseele efectuate de acestea sau direcția de mers.

Monitorizarea GPS implică numeroase avantaje, așadar puteți avea acces la informații precum: distanța parcursa pe traseu a autoturismului, viteza medie, ora de pornire și ora de oprire a vehiculului. Modul prin care puteți avea acces la aceste informații este unul extrem de facil, mai precis, vizualizarea informațiilor poate fi accesată cu ajutorul telefonului mobil sau a tabletei.
Acest tip de monitorizare GPS este folosită în diferite industrii pentru o atentă supraveghere a tuturor activităților desfășurate și pentru a folosi toate datele necesare în creșterea productivității și în reducerea costurilor.
Tracknamic poate fi utilizat în cadrul unui spectru larg de activități și domenii, unde informațiile exacte și relevante sunt vitale pentru prosperitatea afacerii dumneavoastră. Așadar, Tracknamic își găsește utilitatea în agricultură, distribuție, bănci și asigurări, transporturi și logistică, curierat, construcții, rent-a-car sau orice altă activitate unde e necesara o atentă monitorizare a vehiculelor.

Mobirise Website Builder

Pentru industriile agricole este imperios necesar să aveți o bună cunoaștere a situației în cazul consumului de combustibil pentru fiecare activitate, un raport detaliat în ceea ce privește activitatea zilnică a fiecărui utilaj, toate acestea în scopul a vă ajută să gestionați cât mai bine afacerea dumneavoastră și profiturile.
În domenii precum distribuția, transporturile și logistica, Tracknamic este ideal pentru monitorizarea agenților și pentru siguranța livrărilor. Puteți avea acces la tabele privind toate mașinile monitorizate, foi de parcurs, staționări sau încălcări efectuate. În acest mod puteți supraveghea și evalua performanțele agenților, precum și modul în care aceștia conduc.

Avantajele folosirii sistemului Tracknamic:
-Monitorizare în timp real a tuturor vehiculelor;
-Arie largă pentru activități și domenii de folosință;
-Reducerea costurilor și cresterea productivității;
-Soluție completă și performantă;
-Interfață web prietenoasă și ușor de folosit.

De asemenea, siguranța și securitatea șoferilor este foarte importantă, iar vehiculele echipate cu dispozitivele Tracknamic pot fi monitorizate în permanență. çoferii se simt astfel în siguranță stiind că întreaga lor activitate este urmarită. În plus, aplicația ajută la prevenirea încalcărilor de viteză sau a altor probleme întâlnite în deplasări sau trafic.
De asermenea, Tracknamic poate fi folosit si in scopuri personale, asa ca nu este neaparat necesar sa aveti o afacere pentru a folosi sistemele noastre. În cazul în care doriți să vă monitorizați mașina și să aveți o mai buna cunoastere în ceea ce privește rutele pe care le efectuați, puteți apela cu încredere la produsul nostru.

Aveți întrebări legate de dispozitivul Tracknamic?
Nu ezitați să ne contactați sau să sunați la numărul de telefon +40 786 977 288.