MANAGEMENTUL FLOTEI ȘI CONSUMUL DE CARBURANT


Este importantă monitorizarea consumului de carburant?

Deoarece prețul carburanților este mereu în crestere, monitorizarea acestora este de o importanță majoră pentru productivitatea și cresterea companiilor. Pentru că ne intereseaza și suntem direct implicați în monitorizarea vehiculelor, Tracknamic oferă soluția completă pentru management flotă, creșterea productivității și economia consumului de carburant, rapoarte complete și o întelegere de ansamblu mai bună a modului în care compania dumneavoastră funcționează din punct de vedere logistic.

Mai mult, Tracknamic este o soluție eficientă pentru managementul flotei și din punct de vedere financiar, așadar, veți observa că multiple cheltuieli la care erați supus până acum, se vor diminua considerabil. 
Monitorizarea cu dispozitivul Tracknamic este foarte importantă pentru creșterea siguranței șoferilor, putând fi evitate în acest mod accidentele auto. Acest sistem oferă de asemenea un confort conducătorilor auto care sunt în permanența supravegheați de administratorul flotei. Prin acest mod se pot dobândi și importante reduceri ale consumul de combustibil, deoarece șoferii conduc mai responsabil sau pot fi îndrumați în această direcție de către administratorul/managementul flotei.
Totodată, riscurile de deteriorare a vehiculului pot fi prevenite prin eliminarea stilului de condus agresiv a șoferului, astfel pot fi obținute reduceri semnificative de combustibil, dar și prelungirea vieții autoturismului. Astfel, rezultă și reducerea costurilor de întreținere. 

Mobirise Website Builder

Industriile în care se poate utiliza dispozitivul Tracknamic sunt numeroase, de la agricultură la uz personal, iar prin măsurărători exacte și un management al flotei corespunzător, consumul de carburant poate scădea cu procente importante spre beneficiul bugetului dumneavoastră.
Tracknamic nu este un dispozitiv destinat doar flotelor deținute de companii, acesta poate fi utilizat și în scopuri personale. Bugetul oricărei familii este important, așa că nu ezitați să faceți economii acolo unde puteti. Dispozitivul Tracknamic vă ajută să înțelegeți mai bine rutele pe care le faceți, să reduceți riscurile și să faceți economii importante în ceea ce privește consumul de carburant.

Avantaje ale soluției Tracknamic pentru carburanți:
-Reduceți costurile companiei/personale pentru consum;
-Oferă o bună imagine de perspectivă asupra întreg ansamblului de vehicule deținute de o companie;
-Modul economic si ecologic în ceea ce privește șofatul;
-Protecție împotriva furtului de combustibil.


Aveți întrebări legate de dispozitivul Tracknamic?

Nu ezitați să ne contactați sau să sunăti la numărul de telefon +40 786 977 288.