Ce este o flotă auto?


O flotă auto este un grup de autoturisme deținut de o companie, o agenție sau organizație, cum ar fi firmele de rent-a-car, cele de taximetrie, firme de transport, distribuție utilități sau altele.
Într-o lume aflată în continuă mișcare prin diversitate și dinamică tehnologică, unde timpul a devenit o resursă extrem de importantă în desfășurarea activităților, sintetizarea informațiilor într-un mod cât mai util și rapid are o importanță majoră în evoluția și progresul companiilor.

Pentru orice model de bussines modern care include verificarea, controlarea și managementul unui număr de vehicule din ziua de astazi este absolut necesară deținerea unui sistem profesional de management pe care vă puteți baza în evoluția companiei dumneavoastră. 

Control optim pentru o flotă auto?

Funcționalitățile și beneficiile unui astfel de sistem sunt numeroase, iar acestea pot include managementul următoarelor caracteristici: administrative, monitorizare pe hartă, starea flotei, puncte de interes, stabilire rută, perimetre spațio-temporale, consum de carburant pe baza de sondă, gestiune documente, previziune financiară, optimizare rută și logistică, rapoarte și alerte service.
Un astfel de sistem profesional care vă ajută să gestionați toate funcționalitătile amintite, menite pentru a avea o cât mai bună înțelegere asupra modului în care flota auto funcționează, este Tracknamic. 

Mobirise Website Builder

Acesta a fost dezvoltat pentru a face față oricăror necesități pe care o companie le poate întâmpina în controlul optim al unei flote auto. De asemenea, o flotă auto bine administrată scade riscul unor investiții inutile, astfel întreținerea și costurile flotei sunt ținute per total la minimum, îmbunătățind eficienta și productivitatea. În acest domeniu extrem de competitiv pe piață, unde prețul carburanților este în continuă creștere, diagonosticarea flotei auto cu ajutorul dispozitivului Tracknamic este rezolvarea pentru multe din problemele administrative pe care le puteți întâlni în gestionarea potrivită a resurselor.
Toate datele dispuse sunt prezentate în cadrul unui sistem modern, intuitiv și usor de folosit pentru administratorul flotei, iar controlul și gestionarea datelor se poate face de pe orice dispozitiv mobil modern disponibil în ziua de astăzi.

Aveți întrebări legate de dispozitivul Tracknamic?
Nu ezitați să ne contactați sau să sunați la numărul de telefon +40 786 977 288.