TESTIMONIALE

Inovația și dezvoltarea afacerii sunt două aspecte ce merg mână în mână,
deoarece este nevoie urgentă de a găsi avantaje competitive într-o piață
concurențială cum este cea a transporturilor. 
Soluția noastră vă oferă mai mult decât control!

Mobirise Website Builder

Am considerat că Tracknamic este cea mai potrivită soluție pentru planul nostru de dezvoltare. Am făcut această alegere în primul rând datorită sistemului de digitalizare oferit. Mai mult, am rămas impresionați de apetența pentru informare a echipei și deschiderea către tot ce e nou și inovator.

Bogdan Saulea
Director Transporturi
Blue River

Mobirise Website Builder

Putem defini Tracknamic prin performanță!
Tracknamic a reprezentat pentru noi un mare potențial de creștere și ne-a oferit șansa de a oferi clienților noștri o calitate mult mai bună a serviciilor. În plus, am observat că este o soluție practică și extrem de fiabilă pentru urmărirea flotei, care facilitează dezvoltarea de aplicații și integrări complexe.


Ștefan Lucău
Director Operațional
Dunca Expediții

Mobirise Website Builder

Încă de la început, am căutat un partener care să înțeleagă nevoile de gestionare ale flotei Vio Trans Grup. Aveam nevoie de o soluție care să fie compatibilă cu infrastructura și fluxurile noastre operaționale. Tracknamic s-a dovedit a fi răspunsul la problemele pe care le-am întâmpinat. În primul rând, apreciez flexibilitatea și abordarea proactivă a echipei Tracknamic.

Codruț Munteanu
Manager de Securitate
Viotrans Grup

Mobirise Website Builder

Din punctul nostru de vedere, Tracknamic a intrat puternic pe piață cu o echipă de profesioniști specializați în telematică. Deși este o companie nou înființată, perspectivele colaborării noastre cu ei par a fi extrem de productive, deoarece sunt deschiși la propuneri care ne pot ajuta să optimizăm transportul și fluxurile de lucru din cadrul companiei noastre.”

Valentin Roșu
Manager de Transport
Corsarul Roșu

Mobirise Website Builder

Image Description

Pasiune, adaptabilitate, curaj

Acestea sunt doar câteva dintre fundamentele pe care ne-am bazat atunci când am pus bazele companiei Tracknamic.

Suntem o mână de tineri ambițioși din nord-vestul României, însuflețiți de același scop: acela de a construi o soluție care să revoluționeze industria transporturilor.

Mobirise Website Builder

Image Description

Pionieri prin inovare

Ne-am asumat riscul de a experimenta, de a deschide noi căi și perspective asupra managementului flotelor. Explorăm continuu pentru a îmbunătăți fluxurile de lucru și pentru a găsi soluții la probleme aparent nerezolvabile.
Ne place riscul care vine odată cu inovația și ne atrage să sfidăm imposibilul!

Mobirise Website Builder

Image Description

Un ECOSISTEM perfect integrat

Am construit un  ecosistem în care procesele sunt clare și automatizate, iar fluxurile conectează tracționiști, subcontractori, case de expediții, centre logistice, platforme ale marilor consumatori de transport.

Noi, cei din Tracknamic ne-am asumat să deschidem noi drumuri și perspective...

Vă invităm să inovați alături de noi!

Mobirise Website Builder

Istvan Barta

CEO Tracknamic

Cu o doză mare de curiozitate, abordare analitică și expertiză tehnică, studiem provocările, nevoile și dorințele clienților noștri. Astfel, cu o anumită asumare a riscurilor, avem curajul de a inova! Într-o industrie în care oamenii sunt reticenți la colaborare, noi propunem chiar acest aspect: haideți să punem bazele unui ECOSISTEM bazat pe profesionalism, transparență și integrare! Un ecosistem în care procesele sunt clare și automatizate, iar fluxurile conectează tracționiștii, subcontractorii, casele de expediții, centrele logistice, platformele marilor consumatori de transport!

Telefon: +40 727 114 778  
E-mail: istvan.barta@tracknamic.com

     
Experții noștri

Mobirise Website Builder

Ovidiu Vîlceanu

Senior Sales Manager Tracknamic

Ovidiu Vîlceanu este omul pe care ți-l dorești alături atunci când întâmpini o problemă dificilă. Este mereu stăpân pe situație și concentrat pe găsirea celor mai bune soluții, iar clienții noștri îl apreciază pentru aceste calități.
Un empatic prin definiție, Ovidiu este omul detaliilor și al lucrurilor făcute așa cum trebuie.
Cu peste 20 de ani de experiență în vânzări, Ovidiu a trecut prin toate încercările posibile, iar acum are grijă ca întreaga echipă de vânzări să-și atingă constant obiectivele.

"Mă bucură și motivează totodată faptul că sunt parte dintr-un proiect ambițios, care și-a fixat standarde foarte înalte. Suntem o echipă cu viziune, în care primează asumarea, respectul și dialogul deschis!"

Telefon: +40 786.977.292
E-mail: ovidiu.vilceanu@tracknamic.com

Ce spun clienții noștri despre Ovidiu Vîlceanu

"Pe Ovidiu Vîlceanu am avut plăcerea să îl cunoaștem înaintea angajării lui în compania Tracknamic. Faptul că ne-a câștigat încrederea, a avut un rol decisiv în alegerea noului partener de telematică. Ovidiu este o persoană deschisă și atentă în relațiile de colaborare"

Mobirise Website Builder

 Alexandru Roșu

Manager de transport Corsarul Roșu

"Seriozitate, integritate și implicare. Așa l-aș putea defini în doar trei cuvinte pe Ovidiu Vîlceanu, managerul de cont, alături de care am construit pe parcursul colaborării noastre o relație excelentă."

Mobirise Website Builder

Codruț Munteanu

Manager de securitate Vio Trans Grup

Mobirise Website Builder

Petru Tănase

Senior Sales Representative

Riguros, proactiv și implicat, Petru Tănase este senior sales representative al companiei noastre. Asertiv și înzestrat cu un simț al comunicării foarte bine dezvoltat, reușește să facă față cu brio oricărei provocări.
Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu vânzărilor, Petru este mereu pregătit pentru orice tip de situație și știe să înțeleagă nevoile partenerilor noștri.

"Este o bună oportunitate de a acumula experiență, de a învăța lucruri noi și interesante. Este un proiect care prinde contur de la o zi la alta și îmi place să cred că am contribuit și eu la dezvoltarea și maturizarea Tracknamic."

Telefon
: +40 786.977.289
E-mail: petru.tanase@tracknamic.com

Ce spun clienții noștri despre Petru Tănase

"Domnul Petre Tănase o persoană deosebită, mereu disponibilă spre a oferi suport nevoilor clientului, un model care inspiră încredere pentru domeniul în care își desfășoară activitatea.
Dacă ar fi să-l caracterizez în două cuvinte, acestea ar fi: preocupare și implicare în ceea ce privește satisfacția clientului.
"

Mobirise Website Builder

Eugen Nicușan

Economic Engineering

"Integritate, profesionalism, rezolvarea în timp foarte scurt a diverselor probleme apărute. Acestea sunt primele aspecte la care mă gândesc atunci când vorbim de Petre Tănase!"

Mobirise Website Builder

George Dincă

Șef Departament Tehnic, Valmar

Mobirise Website Builder

Oliver Săman

Regional Sales Representative

Oliver Săman este Regional Sales Representative al companiei Tracknamic și a dovedit încă de la început seriozitate și implicare în funcția pe care o reprezintă.
Energic și ambițios, Oliver demonstrează de fiecare dată că perseverența și abilitățile de comunicare sunt cele mai importante atribute ale unui agent de vânzări.

"Mereu am căutat să mă reinventez, să învăț lucruri noi și să mă dezvolt. Mă implic total atunci când încep un nou proiect profesional. Simt că mă regăsesc în această funcție, îmi place echipa și dinamica Tracknamic."

Telefon: +40 786.977.295
E-mail: oliver.saman@tracknamic.com

Ce spun clienții noștri despre Oliver Săman

Colaborarea cu Tracknamic este de un real folos pentru compania noastră după implementarea platformei IMI. Dorim să dezvoltăm colaborarea noastră și pe partea de telematică. Oliver este un reprezentant de cont foarte dedicat, a rezolvat întotdeauna cu promptitudine problemele pe care le-am întâmpinat. În plus, este un perfecționist, iar acest lucru este foarte important pentru noi.

Mobirise Website Builder

Ildi Aron

Inovativ Logistic

"Avem o colaborare foarte bună cu Oliver Săman și compania Tracknamic. Mereu atent la nevoile clienților și proactiv, Oliver reușește să fie un exemplu de seriozitate în domeniu. Soluția Tracknamic este modalitatea prin care am reușit să digitalizăm și să eficientizăm fluxurile de lucru ale companiei noastre.

Mobirise Website Builder

Sergiu Bojor

DS Bojor

Ne puteți contacta, aici:

Phone

0786.977.288

Email

office@tracknamic.com

©2022 Tracknamic, Toate drepturile rezervate.