Directiva Detașării
Declarații de calcul și remunerație cu Tracknamic Mobility


Transmec a implementat 
Tracknamic Mobility

Studiu de caz - Transmec

Transmec RO este una dintre cele mai importante companii de logistică din România, cu o flotă compusă din peste 160 de camioane și 280 de șoferi. Firma face parte din Grupul Transmec, cunoscut furnizor de servicii internaționale de transport, expediție și logistică.

Provocări complexe, soluții multiple

Implementarea cerințelor Pachetului Mobilitate a fost o presiune suplimentară pentru Transmec, așa cum este pentru majoritatea transportatorilor din Europa, mai ales în contextul socio-economic actual. Explozia prețurilor pentru asigurări sau combustibil, situația pandemică la nivel global, sunt doar câteva dintre provocările pe care trebuie să le înfrunte companiile în momentul de față.

”Suntem furnizori ai soluției de telematică pentru compania Transmec și ne-am asumat un rol activ în implementarea cerințelor impuse de Pachetul Mobilitate. Astfel, Transmec a devenit unul dintre principalii clienți-pilot pentru soluția Tracknamic Mobility.
Singurul inamic al acestui proiect a fost timpul foarte scurt de implementare. Pot spune cu certitudine că a fost un test de anduranță pentru echipa noastră. Platforma IMI a fost lansată destul de târziu, fără tehnologii specifice moderne de integrare cu alte sisteme și cu destule erori în primele versiuni”


Istvan Barta - CEO Tracknamic

Mobirise Website Builder
Un rezultat pe măsura așteptărilor

Rezultatul acestui proiect pilot este un nou produs numit Tracknamic Mobility. O echipă de roboți software autonomi care sunt orchestrați de procese și reguli clare de configurare. Managementul Transmec a specificat simplu când, cui și după ce reguli se depun declarațiile. Tot ei au specificat regulile de calcul ale remunerației șoferilor.

Mobirise Website Builder

Astfel, debutul Tracknamic Mobility a fost cât se poate de fluent și eficient pentru clienții noștri

1803
Declarații de detașare, create în mai puțin de o oră

287
Pontaje și calcule remunerație generate automat

210 
Ore de birocrație salvate/lună

Confirmarea unui proiect de succes


”Tracknamic Mobility ne-a ajutat să automatizăm procesele ce țin de reglementările Pachetului Mobilitate.
Aplicația ne pune la dispoziție o echipă de roboți software cu ajutorul cărora este creat și gestionat automat un volum mare de declarații de detașare. Mai mult, acestea sunt reînnoite, în mod automat integrprilor cu TMS-ul și telematica.
Pontajul șoferilor pentru fiecare țară în parte, respectând remunerația minimă, este de asemenea calculat automat de Tracknamic Mobility, pe baza datelor din tahograf”


Ana Maria Balog
Director Financiar, Transmec

Mobirise Website Builder