TRACKNAMIC – CURAJUL DE A EXPERIMENTAPasiune, adaptabilitate, curaj. Acestea sunt câteva dintre fundamentele pe care ne-am bazat atunci când am pus bazele „poveștii” numite Tracknamic.

Geneza? O mână de tineri ambițioși din nord-vestul României, însuflețiți de același scop: acela de a construi o platformă care să revoluționeze industria telematică.

Încă de la bun început, noi, cei de la Tracknamic, am avut o rezoluție de la care nu ne-am abătut niciodată în cei cinci de ani de existență: am fost alături de clienți și parteneri, în toate etapele, observând și analizând cu atenție tot ce implică industria transporturilor. Am înțeles atât nevoile managerilor, a directorilor de mari companii, dar am și coborât, cu mult realism, în garaje și „sub mașini”, empatizând cu realitatea de zi cu zi a mecanicilor, electricienilor și a șoferilor. Doar așa am putut avea o imagine de ansamblu reală și asumată asupra nevoilor piețelor de transport sau a managementului de flote. Astfel, am pus bazele unui produs telematic, de monitorizare a flotelor, ce reușește să faciliteze întregul flux de lucru al transportatorilor.

INOVĂM. CREĂM. ÎNDRĂZNIM

CE NE FACE DIFERIȚI DE CELELALTE COMPANII DE TELEMATICĂ?
Curiozitatea și dorința de a obține mereu mai mult de la noi înșine. Industria transporturilor a fost dintotdeauna într-o continuă dinamică, iar noi suntem aici pentru a le oferi partenerilor noștri tot ce este mai bun. 

Mobirise Website Builder

Adaptăm și dezvoltăm continuu o soluție care ține pasul în permanență atât cu nevoile transportatorilor, cât și cu cele mai noi tendințe în ceea ce ține de tehnologia informatică. 
Dezvoltarea unui produs telematic înseamnă învățare permanentă, curajul de a greși și de a te remonta în cel mai scurt timp.
Am decis să pornim de la problemele soluțiilor actuale pentru a găsi variante inovatoare de rezolvare a acestora. Înțelegem fluxurile de bază și mergem la nevoile de bază ale transportatorilor, reușind astfel să răspundem unei palete consistente de necesități din domeniu. 

Cu ajutorul platformei Tracknamic, managerii de flote auto vor beneficia de:
-Flexibilitate pentru implementarea de solicitări noi în soft un sistem informatic dedicat firmelor de transport eficientizarea afacerii și optimizarea costurilor de transport facilitarea și automatizarea proceselor
-Reducerea costurilor și profit
-Acces la informații despre flotă în timp real
-Monitorizarea hărții (vehiculele pot fi urmărite în timp real pe harta interactivă cu afișarea locației exacte) rapoarte de stare a flotei
-Fixarea perimetrelor spațiu-timp (definirea limitelor de spațiu și timp în funcție de cerințele companiei) optimizarea rutelor